Racefietsen

Hieronder vindt u een selectie van de handgemaakte Vittorio racefietsen.

Carbon

carbon

Een Vittorio racefiets met een carbon frame, geen maatwerk maar wel heel voordelig geprijst.
Framematen 50-53-55-58 of 61 cm. 
Afgemonteerd met een shimano groupset Tiagra, 105 of Ultegra.

Prijs met; 
Shimano Tiagra €1650,-, Shimano 105 €1850,-, Shimano Ultegra €2050,-

Comfortabele racefiets

race comfortabel

De meeste racefietsen worden vaak zo afgesteld dat het stuur behoorlijk lager zit dan het zadel. Vaak met het gevolg van rug of nekklachten. Om dit te voorkomen hebben we bij deze fiets gebruik gemaakt van een speciale stuurpen waarddoor een hogere zit verkregen wordt. Het stuur kan op deze manier wel 5 cm boven het zadel uitkomen.
Een klassieke racefiets geschikt voor zowel de snelle fietstochten als trektochten
Het frame is gemaakt van Columbus Thron buizen. Afgemonteerd met een Shimano 105 groepset, een Tubus Logo bagagedrager is gemonteerd maar zo geconstrueerd dat hij snel gedemonteerd kan worden. Het wielset is handgemaakt met een Shimano 105 naaf Exal XR3 velgen. De Continental Grand Prix banden van 24 mm. maken de fiets af en zorgen voor vele kilometers fietsplezier.
Richtprijs €2400,-

Licht sloping

licht sloping

Een mooie racefiets met een sportieve look door de licht oplopende bovenbuis. De fiets is afgemonteerd met een mix van Campagnolo en Miche. Een 9 speed compact aandrijving zorgt ervoor dat u ieder colletje gemakkelijk op rijdt en op het vlakke polderlandschap ook geen beperkingen kent. Het plaatje wordt compleet door de Easton circuit wielset.

Lichte racefiets

lichte racefiets

Deze racefiets gesoldeerd met Columbus Spirit buizen. Nog iets lichter dan de Columbus Life frameset. ook gemonteerd met een carbon voorvork. De fiets is afgemonteerd met een Campagnolo Chorus compact drivetrain. Schwalbe Ultremo banden en een Controlltech formidable stuur.

Copyright © 2019 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.