Vakantiefietsen

Een handgebouwde maatfiets, bij Vittorio kan veel. U kunt kiezen uit diverse voorbeelden of zelf een idee hebben voor een model(het moet natuurlijk technisch wel haalbaar zijn). Ook kunt u zelf een kleurschema bedenken. Zelfs een naam op uw fiets is mogelijk. Uiteindelijk is er geen 2e fiets die er exact hetzelfde uitziet als de uwe.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden

26'' randonneur

26randonneur

Bij Vittorio maakt het natuurlijk niet uit hoe groot of klein je bent. We maken het frame gewoon op maat. Deze randonneur met een framehoogte van 48 cm hebben we voorzien van 26" wielen. Dat past wat mooier bij het geheel en is ook nog eens praktisch. 26" banden zijn over de gehele wereld te verkrijgen en het wielset is nog sterker dan de 28" uitvoering. Een Rohloff vernellingsnaaf zorgt voor onbekommerd schakelen wanneer je maar wilt(zowel rijdend als stilstaand). De SON naafdynamo zorgt ervoor dat het voor en achterlicht brandt en kan tevens gebruikt worden om een externe acculader van stroom te voorzien.

Carbon drive

carbon drive

Na de fiets met Rohloffnaaf heeft Vittorio weer een stap voorwaarts gemaakt. Een randonneur met snaaraandrijving. Nooit meer de ketting smeren en een kettingscherm is ook niet meer nodig. Wat de levensduur van de snaar is weten we nog niet precies, maar het zou ons niet verbazen als dit boven de 20.000 km. is. Vanaf € 3.700,-

Globetrotter 26"

globetrotter 26inch

Een zeer sterke fiets, door veel dames gekozen door zijn iets lagere instap en toch uitstekend geschikt voor de zwaardere tochten. De fiets is  uitgerust met een Rohloffnaaf, Magura HS33 hydrauliche remmen, een Vittorio achterdrager en Marathon Supreme banden. Een lowrider kan natuurlijk altijd op deze Vittorio gemonteerd worden. Richtprijs €3500.

Globetrotter dames Rohloff

globetrotter dames rohloff snaar

Met Rohloffnaaf en snaaraandrijving in plaats van een ketting.
Richtprijs: € 4.800,-

Copyright © 2019 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.