Merkfietsen

Vittorio heeft ontzettend mooie merken in zijn assortiment naast het eigen merk. Dit zijn onder andere Merida, Qwic, Riese & Muller, VSF en Trek. Vittorio heeft voor deze merken gekozen vanwege de goede kwaliteit en service die de merken aanbieden. Trek heeft bijvoorbeeld een levenslange garantie op zijn frames. Op onze site vindt u de specificaties van deze merken.

 

 

merida logo riese muller

 

trek logo                               vsf logo

 

                

 

                             1424097341 qwic 2015 logo

Subcategorieƫn

In onze showroom hebben we een mooie sortering elektrische fietsen van Riese & Muller, van sportief tot comfortabel.  Hieronder vindt u een selectie uit ons aanbod.

Hieronder vindt u een collectie van de vakantiefietsen van VSF.

Het pad naar superieure prestaties is geplaveid met nieuwsgierigheid. In 1976 werd Trek opgericht vanuit de vraag: Waarom worden er geen hoogwaardige fietsen gemaakt in de Verenigde Staten? Op dit moment geeft Trek de slimste en meest gepassioneerde fietsontwerpers en onderzoekers de mogelijkheden om alles in twijfel te trekken. Omdat innovatie plaatsvindt als je de moed hebt om de moeilijke vragen te stellen en om een weg te bewandelen die nog nooit iemand anders heeft genomen. Om voorop te kunnen lopen, moet je inventief zijn.

Als je op de foto hieronder drukt wordt je doorverwezen naar de site van Trek met uitleg over de ISO Speed technologie en hoe deze getest is door onder andere Wereldkampioen tijdrijden en meervoudig winnaar van Parijs-Roubaix en De Ronde van Vlaanderen, Fabian Cancellara.

                                       TK16 IT Tech 16x9 IsoSpeed                           

Hieronder staan een aantal mooie showroom modellen die te vinden zijn in de winkel van Vittorio

Copyright © 2017 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.