Riese & Muller

In onze showroom hebben we een mooie sortering elektrische fietsen van Riese & Muller, van sportief tot comfortabel.  Hieronder vindt u een selectie uit ons aanbod.

Riese & Muller Bluelabel Charger HS

riese muller bluelabel charger

De prijs in deze uitvoering (incl. bagagedrage, beltdrive, NuVinci traploze naafversnelling en spatborden) is €4099. Dit is exclusief aanvraag kenteken (€95).
Er zijn ook uitvoeringen zonder spatborden en drager, met deraiileurversnelling i.p.v. traploze naafversnelling of een ketting i.p.v. beltdrive. Vraag dit in de winkel of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Riese & Muller Bluelabel Charger Touring

riese muller bluelabel charger touring

De Charger is ook in het wit leverbaar. Bij de 45 km uitvoeringen dient een kenteken aangevraagd te worden (kosten € 95, niet inbegrepen).

Riese & Muller Bluelabel Cruiser HS

riese muller bluelabel cruiser hs

Cruiser in dames en heren, evenals de vorige zowel in dames als heren De cruiser kost in de HS uitvoering €3259. Dit is excl. de kenteken aanvraag kosten €95.- Beide fietsen zijn ook in 25km uitvoering te leveren, dan is de prijs ook lager.

Riese & Muller Bluelabel Swing

riese muller bluelabel swing

Deze e-bike met extra lage instap is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart. Hij is er alleen in de 25km uitvoering, dus u heeft geen kenteken nodig.

Copyright © 2019 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.