Vittorio is één van de 50 beste fietswinkels van Nederland

50bestevan2016In 2016 behoorde Vittorio tot een van de 50 beste fietsenwinkels van Nederland! Er werd op diverse vlakken gekeken en beoordeeld. Zo kwam dus naar voren dat Vittorio tot de top 50 behoord! 
Het draaide bij de selectie niet zozeer om dealers die de grootste orders plaatsten. De inzenders selecteerden vooral ondernemers met lef die – ongeacht hun grootte – opvallen met innovatief ondernemerschap, ludieke consumentenacties, originele klantbenadering, goed betalingsgedrag, aandacht voor training en opleiding, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap of ‘gewoon’ een schitterend winkelinterieur. Zaken met een sterke online strategie of een scherpe focus op e-bikes werden dit jaar ook bijzonder veel aangedragen.

Alle winnaars van de 50 BESTE zullen vermeld worden op de website van Vakblad Fietsmarkt, www.fietsmarkt.com en dit bericht mag uiteraard gedeeld worden.

Het team van Vakblad Fietsmarkt bedankt hierbij iedereen die zich heeft ingezet om Fietsmarkt 50 BESTE 2016 tot stand te brengen en feliciteert alle ondernemers met hun benoeming.

Bron: www.fietsmarkt.com 

Copyright © 2019 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.