Winkel

In ons pand aan de Dudokweg in Heerhugowaard is ook onze winkel gevestigd, waar u alles vindt wat u als fietser nodig heeft.

Naast onze eigen maatwerk Vittorio fietsen hebben we een ruime sortering aan fietsen van o.a. Merida, Colnago, Pilot, Riese und Muller, VSF Fahrradmanufaktur.

Verder hebben we o.a. de volgende zaken altijd op voorraad:

  • Kleding
  • Helmen
  • Fietstassen
  • Onderdelen 
  • Gereedschap
  • Sportvoeding

Op de eerste etage kunt u kennis  maken met de geschiedenis van de Vittorio fiets in ons eigen fietsmuseum. Daar vindt u ook een vestiging van Waypoint, waar u terecht kunt voor alles op het gebied van navigatiesystemen.

Kom gerust eens bij ons langs, de koffie staat altijd klaar.

vaude logo gonso logo gore logo loffler logo 2 bbb logo
 schwalbe logo  selle royal logo  brooks logo  shimano logo campagnolo logo
 rohloff logo  magura logo  agu logo 2  born logo ortlieb logo

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Zondag: gesloten 

Bouwen maatfiets

Links

De Fietsersbond
Complete vraagbaak van de Fietsersbond over fietsen, testen, fietssloten en fietsonderdelen. Met fietsnieuws, acties en gratis nieuwsbrief.

Vereniging De Oude fiets
De website van de historische rijwielvereniging De Oude Fiets bevat veel informatie over de vereniging, maar meer nog over de geschiedenis van de Nederlandse fiets. Heel leuk!

Vereniging de Wereldfietser
Veel fietsers willen hun grenzen verleggen. Ze willen nieuwe gebieden verkennen, genieten van rust en ruimte en in contact komen met de plaatselijke bevolking. En of je nu een lange of korte tijd gaat, ver of dichtbij...

Fietsen met kinderen
Deze website is een trefpunt voor vakantiefietsende ouders. Voor ouders, door ouders. Op fietsvakantie gaan met met kinderen is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Op deze plaats vind je veel ervaringen en tips van andere ouders.

Nederlandse Toerfiets Unie
De Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) is de overkoepelende organisatie van toerfietsverenigingen in Nederland. De NTFU behartigt de belangen van bij haar aangesloten verenigingen en de, al dan niet georganiseerde, toerfietsers.

Nederlandse Tamdemclub
Deze site is een initiatief van de Nederlandse tandemclub en wordt onderhouden door Marten Hoffmann.

Wikipedia: fiets
Wikipedia is een gemeenschapsproject met als doel in elke taal een complete encyclopedie op het web te creëren. Wikipedia is gratis en zonder aanmelding te gebruiken om informatie te zoeken, toe te voegen of te bewerken.

Le Champion
Le Champion is een vereniging met meer dan 13.000 leden, verspreid over heel Nederland en daarbuiten. Le Champion organiseert jaarlijks ruim tweehonderd evenementen op toerfiets-, trimloop- en wandelgebied. De evenementen zijn zeer divers.

Le Tour de France
Officiële site van de Tour de France. In het Frans en Engels.

Fietsen in Europa

Europafietsers
Europafietsers is een organisatie van vrijwilligers,die fietsroutes ontwikkelt en uitgeeft van fietsentochten door Europa.

Ook GPS tracks samenstelt,op beurzen fietsers voorlicht en voorlichting geeft voor middel lange afstand fietsroutes door Europa.( fietsweb)

Europese Fietsrouteplanner
Overal in Europa zijn fietsroutes uitgezet en beschreven op internet en in mooie fietsgidsen. Of u tijdens een fietsvakantie nu van Groningen naar Sevilla of van Belfast naar Tallinn wilt fietsen, er is altijd een route die redelijk in de buurt komt.

Bett und Frühstück bij de buren
Fietsen in Duitsland wordt steeds leuker! Zeker nu kleinere hotels en pensions zich steeds meer gaan richten op de de fietsvakantiefietsers. Aanrader!

Col d'Extrême
Inmiddels is Col d'Extrême al weer ruim 6 jaar actief ten aanzien van het organiseren van bijzondere fietsvakanties in de Franse en Spaanse Pyreneeën.

Global CyclistGlobal Cyclist
Global Cyclist is een fietsreisbureau ontstaan uit passie voor het fietsen en reizen. Bij ons kunt u kiezen uit de mooiste fietsroutes. Routes in een up-to-date fietsreisboekje, die samen met een beperkt aantal overnachtingen en een transfer in modules worden aangeboden.

Fietsen in Noord-Amerika

Warm Showers

Adventure Cycling

Andere Vittorio's

In de koers 
Vittorio Adorni - Italiaans wielrenner gedurende de jaren zestig. Adorni had de bijnaam van 'showman'. Hij is doorgebroken in 1961 en heeft in negen jaar maar liefst 89 wedstrijden gewonnen.

Achter de camera 
Vittorio De Sica (7 juli 1901 - 13 november 1974) was een Italiaanse filmregisseur en acteur. Hij is vooral bekend vanwege zijn neorealistische films

Aan de piano 
Zonder zijn befaamde Csardas - de Csardas van Monti - zou hij weinig bekendheid genieten; er is waarschijnlijk geen enkel zigeunerorkest dat dit werk niet op het repertoire heeft staan.

Vittorio Leeuwarden
Een broodjeszaak annex croisanterie in Leeuwarden. Lekker eten in een sfeervol ingericht interieur of lekker een krantje lezen met een kop echte italiaanse koffie kan natuurlijk ook.

Copyright © 2019 www.vittorio.nl. Alle rechten voorbehouden.